kompetenciafelhők

üzleti alkalmazásfejlesztés technológia

Az alkalmazásfejlesztés során elengedhetetlen, hogy megismerjük, gondosan elemezzük és optimálisan használjuk az elérhető technológiákat. Legfontosabb célunk, hogy projektjeinkben, ügyfeleinket is segítve olyan technológiákat válasszunk, amellyel a leghatékonyabban lehet kivitelezni a fejlesztést.

coffee
korte
photo

Nagy Zoltán

felhőfelelős

photo

Felhőfelelősként legfontosabb célom, hogy mindenki egy testreszabott, egyéni képességeihez és preferenciáihoz igazított egyéni karrierút mentén fejlődhessen, valamint célom egy támogató és motiváló légkör megteremtése, hogy a csapat a leghatékonyabban tudja a közös célokat elérni.

/ kapcsolódó szolgáltatás

szoftverfejlesztés

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alkalmazásfejlesztés területén. Végigkövettük a nagyvállalati szoftverfejlesztés fejlődési pályáját, a monolit alkalmazásfejlesztéstől indulva, a Szolgáltatás Orientált Architektúrán keresztül, a Cloud-native fejlesztésekig. Az alkalmazásfejlesztés során elengedhetetlen, hogy megismerjük, gondosan elemezzük és optimálisan használjuk az elérhető technológiákat. Ez különösen nagy kihívás a Cloud-native fejlesztések esetében, ahol az elérhető technológiák száma robbanásszerűen megnőtt, szerteágazó lett és folyamatos változásban van. A mi feladatunk naprakésznek lenni, hogy az ügyfeleink számára a leghatékonyabb megoldásokat nyújtsuk.

felho tel

A fenti célok elérése érdekében a felhőben a következőkkel foglalkozunk

/ Alkalmazásfejlesztés menete Cloud-native platformokon (Openshift, Kubernetes, Docker, Azure, AWS)
/ Cloud-native referencia alkalmazásfejlesztési technológia portfólió kiválasztása és keretrendszerbe szervezése (SpringBoot, Quarkus, Helidon, Cloud-native JVM technológiák)
/ Microservice tervezési minták és jógyakorlatok megismerése és készség szintű elsajátítása, ill. azok alkalmazása a gyakorlatban
/ Web frontend technológiák (Angular és modern Javascript framework-k)
/ Adatbázisok (Reláció és NoSQL adatbázisok)
/ Illeszkedés az integrációs megoldásokhoz, alkalmazás integrációs megoldások (RabbitMQ, Kafka)
/ Legacy - Cloud-native átmenet technológia hátterének vizsgálata és az ilyen feladatok támogatása (Weblogic, Weblogic Slim)
/ Illeszkedés a modern CI/CD megoldásokhoz (Git, Gitlab, Maven, Gradle, Liquibase )
/ Jól szervezett, hatékony tudásmegosztás a csapaton belül, többi felhővel és a projektekkel

Mit csinál egy kompetenciafelhő tag a projektekben?

Elsősorban alkalmazásfejlesztési feladatokkal foglalkozunk a projektekben. Legtöbb esetben a fókusz azon van, hogy megadjuk az iránymutatást az egyes fejlesztőcsapatok számára mind a technológiák kiválasztásában, mind a megfelelő használat tekintetében. A felhőnk igen terebélyes portfólióval rendelkezik, ezért jellemző, hogy a tagjaink szakosodnak frontend vagy backend technológiák irányában.

izzoman

csatlakozz hozzánk!

fejlődj és dolgozz velünk együtt